Veckans Meny #5

Då var det dags igen då för Veckans Meny. Ärligt talat så trodde jag när jag startade detta att det skulle få fler deltagare för jag vet massor med bloggare som bloggar sin Veckomeny. Det är inte meningen att denna bloggen ska bli en ¨tema¨ blogg med olika event bara. Min tanke är att få ihop bloggare lite mera. Men ökar inte deltagar antalet så kommer jag att ta bort Veckans Meny. Det är fortfarande i tidigt skede så vi väntar lite till.

Igår kväll fick vi oväntat besök så det blev ingen mat planering för mig inte. Jag får klura på detta under dagen istället om jag hinner.

Har du planerat din veckomeny? Blogga den och länka här under. Högerklicka på rubriken i ditt inlägg och kopiera adressen. Klistra in den nedan, lämna en liten kommentar och gå sen vidare och hälsa på de andra veckoplanerarna.
OBS: Detta gäller bara på Måndagar. Inga länkar accepteras efter Måndagar.
Läs mer om Veckans Meny här.

Det är viktigt att ni deltagare länkar tillbaka till detta inlägget eller sidan så att man kan kika vidare på de andra bidragen!(Det är det som är själva tanken) Det är också viktigt att din länk till ditt bidrag är en direkt länk och inte bara en länk till din sida. Igen; detta är för att alla menyer ska samlas på ett ställe.

Idag fungerar inte Mr Linky så lämna en länk i kommentarerna.
Kopiera och byt ut mot din egen adress och rubrik.
<a href=”http://www.dinsida.com”>Beskrivande rubrik</a>
En länk hit ser ut såhär: Brazilian Linda

Andra bloggar om: , , ,