Veckans Meny #4

Veckans Meny vecka 42. 15-21 Oktober 2007.

Hej på er! Hoppas ni haft en trevlig helg. Själv tog jag långledigt och har njutit av att inte ens se på datorn under helgen. Så skönt så.
Ny vecka och ny mat eller hur står det till hemma hos er? Denna veckan blir ganska enkel hos oss. Eftersom vi inte har en stor frys här så är det mesta i köttväg hemma hos min svärmor som har en stor frysbox. Tyvärr så betyder det att jag inte har så mkt koll på exakt vad våra påsar innehåller. Dåligt av mig men men..
Provisorisk vecka här: (sallad serveras varje dag)

Måndag: Pyttipanna
Tisdag: Gulasch gryta
Onsdag: Spagetti och köttfärssås
Torsdag:Marinerade ugnsstekta kycklingvingar m ris.
Fredag: Panerad biff och ris.
Lördag: Lunch: Pasta med tonfisksås Middag: Skinkfyllda piroger
Söndag: Lunch: svärmor. Middag: ???

Har du planerat din veckomeny? Blogga den och länka här under. Högerklicka på rubriken i ditt inlägg och kopiera adressen. Klistra in den nedan, lämna en liten kommentar och gå sen vidare och hälsa på de andra veckoplanerarna.
OBS: Detta gäller bara på Måndagar. Inga länkar accepteras efter Måndagar.
Läs mer om Veckans Meny här.

Det är viktigt att ni deltagare länkar tillbaka till detta inlägget eller sidan så att man kan kika vidare på de andra bidragen!(Det är det som är själva tanken) Det är också viktigt att din länk till ditt bidrag är en direkt länk och inte bara en länk till din sida. Igen; detta är för att alla menyer ska samlas på ett ställe.