Veckans meny #3

leva pa mackor
Ny vecka och nya smaker i köket! Jag försöker alltid att variera mig i köket och inte upprepa samma rätter för ofta men tyvärr så kör man ju fast ofta i samma mönster.

Jag är en usel värdinna för detta tema för än en gång har jag inte planerat min vecka. Dock har jag tänkt göra det under dagen så jag uppdaterar nog lite senare.

Har du planerat din veckomeny? Blogga den och länka här under. Högerklicka på rubriken i ditt inlägg och kopiera adressen. Klistra in den nedan, lämna en liten kommentar och gå sen vidare och hälsa på de andra veckoplanerarna.
OBS: Detta gäller bara på Måndagar. Inga länkar accepteras efter Måndagar.
Läs mer om Veckans Meny här.

Det är viktigt att ni deltagare länkar tillbaka till detta inlägget eller sidan så att man kan kika vidare på de andra bidragen!(Det är det som är själva tanken) Det är också viktigt att din länk till ditt bidrag är en direkt länk och inte bara en länk till din sida. Igen; detta är för att alla menyer ska samlas på ett ställe.

Andra bloggar om: , , , , ,