Lördagsgodis #13 Bullar!

Hu så varmt det är här! Jag håller på att smälta bort känns det som. Det blir inga piroger här idag inte utan en kycklingsallad, inte kan jag väl ställa mig och göra piroger när det är 35 +grader ute?

Men något jag bra gärna skulle vilja äta är färska bullar med kall mjölk så därför tänkte jag vi skulle dela med oss av våra godaste bullar. Det behöver inte vara en vanlig kanelbulle, använd fantasin och kom på en annorlunda god bulle!

Lämna in ditt bullbidrag senast den 9e November!

Vill du vara med och baka? Baka dina godaste bullar och kom sedan tillbaka och sätt in din länk till ditt recept här.
Läs mera här om hur du är med i Lördagsgodis.

Obs: Jag uppskattar om ni tar er tid att gå tillbaka till det här inlägget och lämna bidragen så jag inte behöver oroa mig för att jag ska missa något bidrag.
Lördagsgodis knappar här.

Kopiera och byt ut mot din egen adress och rubrik.
<a href=”http://www.dinsida.com”>Beskrivande rubrik</a>
En länk hit ser ut såhär: Brazilian Linda