Hur kunde jag glömma?

Men OJ det var ju visst kanelbullens dag igår. Hur kunde jag glömma det. Ja egentligen är det inte så konsitgt för jag verkar glömma det mesta nu för tiden. Men av någon anledning så steg jag upp kl 6,30 imorse och bakade ut bröd och bulldegarna jag satt igårkväll. Så det måste varit en påminnelse om bulldagen. *s*

Den här veckan har det inte blivit så mycket bloggande för jag har sprungit omkring på interjuer. Jag har ett stortrött skoskav på ena foten och min rygg känns som den ska gå itu. Men två st möjliga jobb har jag iaf fått på två olika skolor.

Egentligen är det inte det ultimata jobbet för mig men jag måste ju försörja mig på något sätt så då har man inte så mkt val. Jag har lite andra ideer som jag bollar med också men vi får se vart det leder.

Det var inte många som svarade på min lilla undersökning om hur mycket en familj gör av med på mat per månad. Svarar ni om jag lägger in en undersökning i sidan istället? Det känns som det är av ren lathet som folk ofta inte svarar när en bloggare frågar något. Detta är rent generellt i bloggvärlden alltså och inte just riktat till er läsare men känner ni er träffade så….

Ja vi lever på fattigdomens rand denna månad så idag är det jag som ska ta mig runt till några olika affärer och jämföra priser. Det kan tyckas vara ett ganska tråkigt jobb men faktiskt så tycker jag det är ganska skoj. Jag kan gå runt i mataffärer i evigheter och kolla på varor så jag har inget emot det.

Hoppas ni förbereder era bidrag till Cyberkocken nu i helgen! Imorgon är det Lördagsgodis så kom tillbaka då för en lista med recept som innehåller ingefära.

Nu måste jag ta mig ut i bloggvärlden och söka jobb. Ha en fin Fredag!

Technorati Tags: , , , , ,