Veckans Lördagsgodis # 9

Ja tänk vad tiden flyger förbi och Lördagen kommer hur snabbt som helst. Imorse trodde jag visserligen att det var Söndag eftersom jag inte är van att maken är hemma på Lördagar men så insåg jag ju snabbt att det är ju dags för Lördagsgodis idag.

Jag har själv varit lite upptagen med att vara sjuk och att koka jabuticabasaft och slår mig själv lätt på fingrarna för att jag inte har något bidrag.
Men här kommer det några goda bidrag som kan fixa helgens Lördagsgott!

Jag upptäckte en trevlig gårdsblogg häromdagen och bad att fru B skulle lägga in några recept och då gjorde hon inte bara det utan bidrog även till Lördagsgodis. Marmeladkonfekt av äpple är vad man får hos henne.

Evaldsdottir bidrar med Rosa vaniljmacaroner, och nej det är inte vanliga makaroner vi pratar om utan goda fyllda kakor.

Ninna gjorde dubbelt upp och bjuder på både Superdupersnabb vaniljglass och vaniljkrokar.

Magalös är med och deltar med en Vanilj Pannacotta utan gelatin.

Nässelblom & Choklad var lite sent ute men eftersom hennes Cheesecake verkar så smarrig så får hon vara med ändå :)

* Det här med tiden på Fredagar är bara för att jag ska kunna ha någon sorts begränsning men kommer bidraget in under Fredagen så är det OK.

Är du ny läsare här och inte vet vad Lördagsgodis är för något? Gillar du att baka? Läs mera här om hur du är med i Lördagsgodis.

Andra bloggar om: , , ,