Varför lagade jag det här?

Varför lagade jag det här?

Så kan jag tänka ibland. Och oftast så är det när jaglagar söta saker som dessa tankar kommer upp i mitt huvud och ångesten sakta försöker göra sig hörd. Nej det är inte för att maten blir förstörd eller smakar dåligt. Tvärtom.

För det är för gott!

Precis så här har jag käns över det senaste påhittet jag kommit på. Jag kommer att berätta vad det är men jag utfärdar en varning. Det är alltså otroligt gott och det finns risk för att du inte kommer kunna hålla dig till en portion.

Jag har inget recpet för det innehåller bara tre ingredienser oh man tar så mkt utav var som man behagar. Men de står i den ordning jag tar mest utav.

Lime                                                                                                                          Kondenserad mjölk                                                                                                               Grädde.

Kläm ur juicen på en halv lime, eller varför inte köra till med hela. Tillsätt lite kondenserad mjölk, inga mått men sisådär 2-3msk, ner med 1-3msk grädde.

Vispa runt ordentligt så det blir en vit slät kräm. Ät med sked och njut!

Smakar fantastiskt med jordgubbar.

Jag vågar nog inte berätta hur många lime jag gjort av med idag… 😉