Påslakan och dörrstoppare

Påslakan och dörrstoppare är något jag saknar här. En dörr stoppare är ju visserligen inte så svår att göra men jag gillar de där i plast.

Påslakan ska finnas men ingen vet vart. Jag har varit på flera stora affärer och frågat men ingen vet vad det heter eller vart man får tag på dem. Men de vet att det finns. *s* Jag har t.om funderat på om jag borde försöka få någon costureira (sömmerska)att sy upp ett åt mig men det verkar lite jobbigt. Det skulle säkert bli nåt fel i kommunikationen då.

Och inget IKEA finns det i närheten heller. Är det inte dags att det kommer hit ett IKEA nu? Till min stad! I Sao Paulo har jag ingen nytta av den. :)

Något jag fick skickat till mig förra året var såna där pappersmappar som man sätter ihop så att man kan förvara papper i dem. Tidskriftshållare heter de nog förresten. Jag höll på att bli tokig på alla lösa papper och här finns det inte att få tag i.

Det är såna enkla saker som man kan sakna…