Mycket ska man ju höra…

Jag måste dela med mig utav något som jag iaf fann väldigt roligt. Min man har ont i halsen just nu och igår frågade han mig var alkoholen var någonstans. Inte den alkoholen man dricker utan sån man tänder eld med och städar med etc. Jag säger att den står i uterummet på gården. Efter en stund kommer han tillbaka och har en strumpa virad runt halsen.

Jag kollar fundersamt på sockan och inser att den luktar alkohol. Jag frågar om han dränkt in den i alkohol och det säger han att han har. Och jag börjar att asgarva för jag tyckte det såg så himla roligt ut. En socka runt halsen med alkohol på.

Jag skrattade för det är inte första gången jag får höra såna här tokigheter från min man eller min svärmor. Om ni bara visste hur många roliga traditioner och vanor med hokus pokus det finns i min familj.

Så det blev lite för mkt igår kväll, trött som jag var kunde jag inte hindra mig från att skratta. Imorse frågade jag om halsen var bättre och maken kraxade fram att det var den inte. Kunde jag hålla mig för skratt? Självklart inte.

Men vem vet, kanske det fungerar på nåt sätt, inte säker hur, tycker inte det verkar så hälsosamt dock. Är det någon som hört talas om något sånt här innan?

Jag sa till maken han skulle äta honung istället. Jag frågade honom såklart varför han inte berättade denna hemlighet för mig när jag hade ont i haslen härom dagen men han sa han visste jag skulle tycka det var en knasig ide. Och det hade han ju rätt i :) Får se om han upprepar proceduren ikväll…