Lördagsgodis fundering

Under de senaste veckorna har läsarantalet gått från många till mycket fler. Många kikar in på Måndagar för att kolla veckans ingrediens till Lördagsgodis och många återkommer på Lördagar för att kika på bidragen.

Som jag sa innan är det nu 10:e veckan som Lördagsgodis är uppe. Det har varit allt från lätta ingredienser som choklad till floppen cashewnötter. Jag drog lite på choklad för jag tänkte att det är det många som gillar och det får säkert många bidrag. Det fick 6 bidrag.
Mest deltagare var det första ggn då ingrediensen var jordgubbar, då var det 11 deltagare med.

Nu skulle jag vilja ha lite feedback på vad ni tycker om Lördagsgodis.
Ska vi fortsätta, tycker ni om det? Ni som inte bidrar, gillar ni att läsa bidragen? Ni som bidrar, är det något ni vill kommentera? Tider, dagar etc? Är det något som kan förbättras?

Förslag på ingredienser emmotages tacksamt! Berätta vad ni vill se här!

Jag frågar för jag vill vara säker på att alla är nöjda och glada. Tid är ju ett problem för många inklusive mig själv men nu är tiden utökad till Fredag kl 12. (Bara det är inne på fredag em är det OK)

Berätta för andra om Lördagsgodis! Du behöver inte vara en bakare själv men kanske dina läsare är det och många känner inte till Lördagsgodis.

Och till alla ni som deltar: Tack! Det är ni som gör Lördagsgodis!