Citronte, alvedon och diskning

Imorse vaknade jag upp och kände att jag hade jätteont i halsen. Det kom smygandes igår kväll så där hux flux utan att jag märkte det själv.
Maken säger så klart att det är för jag drack kall Coca+Cola men jag vet inte. Och det som är så typiskt är att det händer alltid när jag har mycket att göra och bestämmer mig för att nu ska jag minsann göra det o det… Då blir jag sjuk.
Ont i kroppen har jag också och har sträckt baksidan av låret så jag haltar som en gamal tant, förlåt men jag är ju faktist inte ens 30 än och går som en 90 åring.

Idag skulle jag ju baka, jag är så sugen på något gott men min hals är inte alls sugen på något. Bara citronte.
Jag måste bege mig ut på staden också för vi ska göra vår månadshandling. Imorgon är det helgdag här igen. Dia do independencia om jag inte minns fel. Brasiliens Nationaldag. Så då kommer allt att vara stängt några dagar och fullt med folk i mataffärerna.

Just nu stter jag uppkurad i sängen men om man ska ta och diska kanske. Tänkvad smidigt det vore att ha en diskmaskin. Det är inte så vanligt att ha det här faktiskt.
Och när jag kommer tillbaka ska jag lägga ut ett recept på mannagrynspudding som jag gjorde häromdagen.
Nä nu blir det citronte, alvedon och diskning…

Glöm nu inte att ni har tills imorgon kl 12 att lägga in era bidrag till Lördagsgodis!