Info till Matbloggarna

På knappt två veckor har Matbloggarna växt och nu är det redan 11 st Matbloggare med i Listan och en till på g just nu.

Jag tycker det är jätteskoj och jag har upptäckt trevliga matbloggar som jag aldrig sett innan.
Eftersom listan växer så kan jag tala om att den kommer efter 15 deltagare att vara en rullande lista. Dvs den kommer att visa olika bloggar varje gång någon kollar på din sida. Detta så att listan inte blir för lång och alla får en chans att hitta ny bloggar.

Om det är någon som inte samtycker, snälla säg till.

Ett tips åt för att inte missa sådan här information eller info om Lördagsgodis är att prenumerera på min feed.

Vill du gå med i Matbloggarna? Kika här.

Övrigt intressant: Har ni sett Blogglistan Blogginfo? Där kan man lägga upp sin blogg också.