Bland muffins & galna hundar

Vilken konstig rubrik va?
Veckan har sprungit iväg och jag har fått mer gjort på 2 dagar än jag fått på månader. Äntligen har jag, verkar det som, hittat ett sätt att administrera min tid. Efter att jag fått denna uppenbarelsen, som var otroligt enkel egentligen, så har jag plötsligt fått en massa tid över och mindre stress och bördor på mina axlar.

Och medan jag har gjort allt det här, skrivaren har gått varm här hemma, så har jag såklart funderat på vad jag skulle göra för muffins.
Så idag har jag gjort muffins. Vad för sort får ni se imorgon.

Och de galna hundarna? Ja igår kväll så fick vår stora hund nippran och började bråka med den lilla hunden. Och när de bråkar, vilket jag bara sett en gång innan, så tar den stora hunden tag i den lilla och biter tag och flänger runt med henne. Den lilla, som är en dvärg-pincher, flänger ju som en liten vante i den storas gap.

Ett tag funderade jag på om hon brytit det andra benet. Hon stödde sig på det som redan brutits en gång nämligen och höll den andra tassen i vädret. Lite ompyssling och hon gick ut o sov i sin koja.
Imorse fightades det igen och sen dess har den lilla hunden inte ens varit i närheten av den stora, som nu är fastbunden, och hon har inte sagt ett knyst på hela dagen. Den som har en liten hund vet hur ettriga de är så det är otroligt att det varit tyst. Så nu måste jag hålla koll på så det händer något mer. Men det ordnar sig säkert till slut.

Nu är dagen nästan slut, ikväll ska jag göra nåt skoj med lite fläskkött som vi har i kylen. Av någon anledning så köpte vi bara fläskkött häromdagen, så det gäller att vara kreativ. Antagligen kommer jag att steka den tillsammans med lök och rosmarin. Om det inte är någon annans som har en snabb ide?

Hoppas ni har en skön vecka!