Löv löv löv

Löv. Man kan gå ut och sopa minst 10 gånger per dag och det blir aldrig rent här.
Eftersom det nu är vinter så blåser det något otroligt och då måste man gå ut och sopa några gånger om dagen. ( Måste och måste, man måste hålla rent enligt brassarna)
Jag erkänner att jag är alldeles för lat för det och sen så har jag inte tid heller.

Till skillnad från light och lätt så vill jag bara äta gott istället.
Jag är verkligen årstids bunden tror jag. när det är sommar behöver jag inte mycket mat men när det blir vinter då vaknar grott instinkterna och jag vill ladda upp med mycket mat.

Igår var jag otroligt hungrig och skulle duka upp med fullt bord när maken ringde och tyckte i skulle äta hos svärmor istället. Och henens mat var ganska lockande; stekt griskött, gott ris, haricot verts sallad, kokta bönor och friterad mandiok.
Hos mig hade det blivit; stekt biff, kokt blomkål i citrondressing, ris, kokta bönor och en tomatsallad. inte fy skam heller men vi gick hem till henne istället. Så jag sparde min mat tills idag.

Jag ber om ursäkt för mitt sporadiska skrivande men jag försöker desperat få några dagar ledigt vilket verkar var svårt. Så jag skriver och skriver men tiden räcker inte till och sen har hela dagen gått och jag har inte hunnit med hälften av vad jag skulle.

Jag sitter och filar på en guide för barnfamiljer om hur man spar på mat utgifterna. Jag har en hel del material men om du vill bidra med ditt bästa spara pengar på mat tips eller ett recept så maila mig det! När allt är klart kommer det att vara i PDF så att man bara kan ladda ner och skriva ut.

Nu måste jag bege mit ut i kylan och hämta den lille virvelvinden på dagis.
Ha det så bra!