Laga mat med barn

Varje dag är det samma sak. Vid 17 tiden så börjar jaga tt förbereda maten lite lätt sådär. men det är inte föräns vid 18 som jag verkligen sätter igång.

Vad händer då? Jo en liten herre ropar: Mamma! Och han ropar ju inte bara en gång utan minst 10  ggr på en minut. Hur är det möjligt? Jag tycker inte om att stressa med matlagning, det är något som skall göras med frid i själen tycker jag.

Jo hoppsan, hur gör man det när det skriks i ett? Jag har försökt att sysselsätta honom men det är svårt.

Hur gör du som har barn när dina ungarn skriker i ett när det är dags att laga mat? Tips??

Denna vecka är det smått kaos här hemma också, sonen har lov och kommer att vara hemma tills Torsdag nästa vecka. Så det är omöjligt att ens sätta sig framför datorn. Det är ju lite småjobbigt när jag faktiskt jobbar framför datorn… :)

Just nu är det tyst dock, pappa är hemma och roar den lille herren. Som börjar bli riktigt stor. :)