Trevlig Midsommar

Ja tänk i Sverige är det idag midsommar och här i Brasilien är det en helt vanlig Fredag.
Jag saknar det lite faktiskt, jag gillar midsommar.

Svenska midsomrar tillbringas i Fagersta trakterna för mig, det är där det blir riktig stämmning.
Vi är flera familjer som brukar träffas där och fira, oftast blir det minst 60 personer, ink barn.
Fast nu var det tyvärr flera flera år sedan jag var där och firade.

Jag har tillbringat morgonen med att designa om en av mina bloggar till en fårhage :) Kika gärna in på Making A HAppy Life och säg vad du tycker :)

Ikväll ska jag se om det går att få till nåt litet extra gott så vikan få lite mys känsla här hemma. Jag har just nu ett stort berg av disk som väntas på att bli rent så någon mat inspiration har jag inte just nu.

Det är officiellt vinter här också. Sedan i förrgår om jag nu minsn rätt. Men det är ganska varmt, vet inte vad som hände med kylan. Vi var och köpte ett element men sen blev det varmt. Men jag får säkert fler tillfällen att använda mitt portabla lilla element.

Ät nu en massa god midsomamr mat för mig med och ha en riktigt trevlig midsommar!