Rose peppar Kaffe

ground coffee beans 1

Imorse så hade jag väldigt lite kaffe hemma och kom då på attt mins värmor gett mig kaffebönor så att jag kunde test att mala dem i min kaffe kvarn. Som hon också för övrigt gett mig. Men eftersom jag inte maler kaffe där så använder jag den till att mala kryddor.

Jag malde rent lite innan men ändå så kom det med rosé peppar i kaffet. Och det luktade underbart msåte jag säga. Och smakade väldigt gott också. Det var inte en stark smak eftersom jag inte hade så mkt i men precis så man kände doften.

Där ser man, de bästa blandningarna kommer till av en slump!
Så är det med matlagning! Mina bästa recept är de som inte skrivs i någon kokbok eller följer några bestämda mått. Det är känslan!

Jag passar även på att annonsera att jag numera kommer att jobba med att designa headers/loggor åt bloggare. Man finner mig genom mina bloggar eller genom RS Designs. För att fira detta så ger jag ut 10 st gratis headers/loggor till bloggar och har just nu 4 st kvar. Så om du behöver piffa upp din blogg så är det bara att säga till så kan du få en header alldels gratis.

Idag är jag hemma med sjukt barn ocskå. Öroninlammation och bihåleinflammation har han stackarn. Så idag till lunch ska vi äta spagetthi med Brasiliansk sardinblandning. Sardinerna kommer nämligen med någon ¨typisk¨Brasiliansk krydda från Bahia (bahia ligger i norra Brasilien) står det och det luktar helt ok.

Ha en bra dag!