Oj sa radd jag blev

Jag satt med andan i halsen nu nar jag oppnade bloggen.
Varfor? Jo for att Blogger fatt for sig att tva utav mina andra bloggar ar spam bloggar och har tillfalligt stangt av dem.

Detta ar en smarre katastrof for mig for jag tjanar pengar pa speciellt en utav bloggarna sa nu kommer det ga minst 4 dagar utan nagra pengar.
Suck.

Jag har dock hort talas om dem som fatt bloggen deletad! Hjalp, det vill jag da verkligen inte hander.
Jag har visserligen funderat manga ganger pa att byta upp mig till egen doman men aldrig gjort det. Dels for att jag gillar Blogger, det ar enkelt och bra, gratis och jag har aldrig haft nagra klagomal.
Tills nu alltsa.

Nagon sa att man kan fa sin blogg stangd om den innehaller for mkt inlagg, dvs man postar amssor emd ggr per dag eller att man lankar till andra bloggar pa varje blogg. Vilket ju verkar konstigt tycker jag.
Naval, jag ar ju ingen spam bloggare sa jag hoppas det loser sig snart.