Guava hopp

For nagra mander sedan sa yrade jag ju om guava och att jag vantade med spanning pa att jag skulle plocka guava fran grannens trad och gora nat gott med det.
Det blev inte riktigt sa, alla sma knopp guavas ramlade ner, det ramlade ner ca 20frukter om dagen i flera veckor. Det stackars tradet hangde over pa var tomt och maken blev sa irriterad sa att han klippte av en hel del. Jag tyckte det var ganska trevligt faktiskt, det var harligt och kunna saga att man satt under guava tradet. Jag tankte pa Anna Bergenstroms bbok, under valnotstradet.

Men att klippa tradet verkar ha gjort susen for nu ar det nya frukter pa g och det har annu inte ramlat ner en enda guava. De ser riktigt fina ut faktiskt. Sa nu hoppas jag att jag kan fa gjort lite guava kram iaf.

Om det nu ar nagon som undrar varfor jag inte anvader vanliga sv bokstaver som vanligt sa ar det for att jag just bytt upp mig till en battre dator och har annu inte lyckats klura ut hur man byter. Jo sjalvklart sa vet jag hur man gor, jag fegar bara lite att byta, radd att nat ska ga fel. Det ar nog bara i koket som jag inte fegar tror jag. I koket sa kan jag hitta pa de allra konstigaste recept.

Igar sa passade jag pa att gora De goda mandelmassekakorna som jag gjorde till cyberkocken en gang. Jag utokade receptet lite och de blev inte fullt sa mandel aktiga men ack sa goda. Sa nu ska jag ta och gora mig en kopp te, hallonte och avsmaka det tillsammans med nagra kakor. Man far passa sig bara sa man inte ater for manga :)

Tack till alla som svarade pa den lilla godis enkaten, fortsatt garna, intressanta svar.