Dags att rösta på jubileums rätterna

Jag trodde ärligt talat inte att jag skulle få en enda röst så jag är tacksam för de få som jag fått :)

Du kan nu rösta hos Ilva på de bästa jubileums rätterna.
jag är väldigt imponerad utav allas recept och tycker att de alla är värda att vinna men men.. det där får vi låta juryn avgöra. Mitt bidrag var väldigt improviserat och skulle egentligen innehållit några till saker men kl var faktiskt 7,30 på morgonen när jag började och jag hade inte fått i mig mitt kaffe ännu :)

Här har det nu blivit kallare och numera så sover vi med tjocka täcken och måste även bära en extra tröja på kvällen. Härom dagen var vi iväg och såg på en tysk föreställning. Ja eller en presentation ska man väl mera säga. det finns nämligen en tysk klubb här i vår stad och de hade ett liten sammankomst som vi åkte och var med på.

Jag var nästan den enda svenskan, en utav våra bekantas bekanta är nämligen svenskättling. Hon heter Swenson i efternamn och säger det verkligen med svenskt uttal. De känner även någon annan som är svenskättling. Så snart kanske vi kan dra ihop en egen svensk församling här.

Så där, nu ska jag gå och ta hand om sjuk son och laga en kyckling soppa till oss. Jag måste säga att kyckling soppa tycker jag det är en konst att laga, eller soppa överhuvudtaget. En soppa kan bli så trist om man inte kombinerar alla smaker på rätt sätt.
Vi får se hur min soppa blir.
Iväg och rösta med er nu!