Os filhotinhos mais bonitos

Jade and puppies

Nu har vi fått efterlängtad tillökning i familjen. För även om det inte var en önskad aprning så är de små liven välkommna.
Totalt så föddes det 7st valpar, den förste var tyvärr dödfödd. Sedan kom det en liten svartvit sak (den längst till vänster) sen den vita med svans, sen en vit utan svans och en brunsvart.

Så det var totalt 5st igår när vi gick och lade oss. Maken trodde inte att det skulle komma fler fast jag tyckte att hon fortfarande såg lite tjock ut. Men vad vet jag? Imorse när vi vaknade så var det ytterligare 2st där.
De andra två var ytterligare en vit även den utan svans och en beige/brun.

Hur vanligt är det egentligen att en hund föds utan svans? Kan någon hundkunnig vara snäll och svara på det.

Jag trodde det skulle bli svårt att se skillnad på de vita innan den 2 utan svans kom men så upptäckte jag att det är nog olika kön på de två utan svans. Men det får jag undersöka närmare sedan.
Jag är iaf väldigt stolt över min söta moder som ligger ute i förrådet och myser med sina valpar.

Os filhotinhos mais bonitos* De sötaste små valparna

Jag har lagt upp en box med bloggportaler länkar som ska vara ”collapsable”, den ska alltså inte synas innan man trycker på den, om den inte fungerar skulle jag uppskatta om någon kan säga till så att jag kan fixa det. Tack.
Nu ska jag ut o kolla till de små liven.

Andra bloggar om: ,