Glad Påsk!

Nämen fy på mig, nu skrev jag en osanning i mitt förrförra inlägg. Jag skrev att det inte skulle gå en vecka innan jag uppdaterade igen. Och nu har det gått mer än en vecka. Fy!

Men jag har haft en väldigt bra ursäkt. Jag har varit sjuk, eller jag är sjuk. Jag är fortfarande inte fullt frisk. I lördags jobbade jag på skolan hela dagen, kom hem och var helt slut. Söndagen och måndag morgon jobbade jag intensivt här hemma på ett projekt. Måndag var jag dålig, tisdag kunde jag knappt ta mig ur sängen o igår var jag tvungen att bli bra så jag kunde åka och handla.

Så det är intesom så att jag har övergett bloggen. Den senaste månaden har bara varit väldigt stressig.
Jag käkar antibiotika för bihåleinflammation och den gör mig väldigt trött. Så jag orkar inte sitta framför datorn i långa perioder.
Men nog om det.

Imorse när jag öppnade kylskåpet så njöt jag! För första ggn på flera månader så innehöll det mat! Och då menar jag inte mina konservburkar eller vitlöken som alltid finns där utan smör ,ost, mjukost, kött, ägg, allt som man bör ha hemma. Så jag njöt av en frukost framför tvn med allas vår Ana Maria Braga. Härligt!

Ja påsk är det ju, men här (i vårt hem) firas det inte så mkt. Maken kom hem med ett stort jordgubbschokladägg (snälla ngn säg nu inte att det ska vara mellanslag i den långa meningen) så jag är nöjd med det. Vi köpte ett ägg åt Choriçon som innehöll en Shrek klocka som han nu stolt bär.

Eftersom jag nu har mat i huset igen så är hjärnan på fullgång o tänker ut vad för sorts gott jag kan slå till med imorgon o över helgen. Jag får nog sansa mig lite dock tror jag för annars tar ju allt slut på en gång :)

Jag önskar er en härlig Glad Påsk!!

Andra bloggar om: , ,