Utmanad

Två utmanigar på samma dage, en från Anna i Malaga och en från Kinna.
Okej, jag börjar med Kinnas utmaning, man ska skriva 5 egendomliga saker om sig själv…. hmm jag är väl inte så egendomlig? :)

1: Jag samlar på koppar! Jag är barnsligt förtjust i vackra koppar och varje gång jag är i Sverige på Indiska så måste jag ha med mig minst en! Den som får ta hand om kopparna är min mamma. Tyvärr så fick jag inte med mig några koppar hit :(

2: Jag är en optimist, både när det gäller tid och att ta mig an saker och ting. Jag tror att allt går bara man vill! Och tänk oftast går det!

3: Jag har varit naken fotograf. Objektet var en naken man. (Det är väl lite underligt?)

4: Jag älskar blått och skulle inte kunna leva utan blå saker. Detta har gått i arv från min mor. Jag målade mitt rum i mörkblått och det var den härligaste färgen jag någonsin sett. Tyvärr var jag tvungen att tapetsera om sen. I blått såklart

5: Jag tänker ut 1000-tals historier och berättelser varje dag när jag går och hämtar sonen på dagis. Jag skulle önska jag hade en laptop som jag kunde skriva på samtidigt som jag går. Tänk vad mycket historer ni skulle höra då!

Ja det var några saker om mig som ni kanske inte vet.
Utmaningen ska skickas vidare och på min lista lyder som följande:
Utmanade:
Nejma i Marocco
Anette i det Franska köket
Crrly
Lena i Latin Amerika
Linda i Tokyo

Uppdatering: Nejma och Linda har redan blivit utmanade så känner du dig manad så är det bara att skriva dina egendomligheter!

Andra bloggar om: ,