Lite yr tror jag

Det är verkligen inte meningen att det ska gå en hel vecka mellan mina uppdateringar! *Smäller mig själv på fingrarna* Men det verkar som jag är lite yr också när jag skriver in mina recept. Jag glömmer att skriva in hur många ägg det ska vara i pannkakorna, skriver 50gram saffran istället för 0,5 och jag skriver inte om hur den Brasilianska privata sjukvården är.

Förra veckan blev sonen sjuk så då hann jag inte uppdatera och nu denna veckan så har jag drabbats utav bihåleinflammation. Och än så har jag inte gått till Drn men blir det intebättre tills imorgon så får jag nog ta och knalla mig dit tyvärr.
Den privata sjukvården i Brasilien är såklart mycket bättre än den almänna. Tyvärr så har inte råd att ha det och det erbjuds inte genom min mans jobb. Annars hade det varit toppen.
Det är dock något som vi strävar efter.

Solen skiner och det är inte mycket höstkänsla här inte. Skönt för jag känner att jag behöver så mycket sol som jag bara kan få just nu.
Nu måste jag gå och fixa lite lunch till mig. Kyckling med pesto blir det

Och det kommer inte att gå en till vecka innan jag uppdaterat här nej!