Lasagna com presunto

Om det finns något som jag kan äta flera gånger i veckan så är det pasta. Jag borde bo i Italien istället för Brasilien. Lasagne och alla olike sorters pasta, det går ju att variera hur mycket som helst.

Tyvärr så har vi blivit magsjuka 2ggr efter att ha ätit något med köttfärs. Så när jag igår gick och köpte köttfärs så tänkte jag att blir jag magsjuk igen så ska jag minsann anmäla charken till hälsovårdsnämnden! Som tur var som blev vi inte magsjuka, peppar peppar.

Något min svärmor gör när hon gör lasagne är att hon gör den utan ost sås och så har hon i skivad skinka. Hennes lasagne blir jättegod så igår bestämde jag mig för att göra en egen variant på hennes.

Väldigt enkelt, jag tillsatte bara skinka annars gjorde jag som vanligt.
Enkelt och gott.

För den intresserade kan jag tala om att det svenska folket söker efter lasagne recept. Det är nog ett utav de mest sökta ord för Brazilian Linda.

Jag ska erkänna att det inte blivit av att baka några semlor. Men jag misströstar inte, det ska minsann bli av så snart det går. För egentligen så kan man ju faktistk äta det när man vill :)

Andra bloggar om: ,

Technorati Tags: ,