Farcellet d’herbes aromatiques


Ja ni ser rätt, det är Franska inte Portugisiska.

Som jag sa innan så har jag fått mycket fina paket från hela världen under året som gått. Ett utav dem innehöll dessa vackra kryddknyten. Först så förstod jag inte vad det var för något men lyckades klura ut det samt fråga min vän som skickat dem hur man använder dem bäst.

De innehåller en massa kryddor av hemlig blandning och kan användas i grytor av alla möjliga slag. De luktar jätte gott kan jag säga! Och ännu godare smakar det säkert.
Va? Har jag inte använt dem ännu? Nix pix är svaret, jag har stoppat undan dem för att användas vid speciellt tillfälle. Detta speciella tillfälle kommer dock att infinna sig snart för jag är så nyfiken :)

Är det möjligen någon som sett såna här förut? Det kanske rent av finns i Sverige numera?


Andra bloggar om: , , ,