Receptkludd

Ja tänk egentligen så sitter jag på en massa goda recept som jag ska lägga ut här, det är bara det att jag ska skriva ihop dem också… De är nerkluddade på olika paper som ligger utspridda lite här och var i huset. Och oftast kan jag kanppt själv se vad som står på lapparna :)

Det har varit dåligt med matlagning och bakning de senaste veckorna. Ja allt har blivit lidande här hemma egentligen. Jag vaknar kl 7 på morgonen och vips så är det em/kväll o dags att ta hand om familjen.

Jag förstår faktiskt inte vart tiden tar vägen.

Ja se och nu kom hantverkaren så nu hinner jag inte blogga mer.
Vi håller nämligen på att byta ut vår stora grind och då behöver vi en hantverkare också som täpper till alla hål som blir.

Nu ska jag gå och kolla till hantverkaren och se om jag kan svänga ihop en kaka.

Andra bloggar om: ,
Technorati Tags: ,