Min nya kärlek

Jag har blivit förälskad.
Den nya kärleken är en teflonpanna som min svärmor gav mig förra veckan. Den jag hade kan knappast kallas teflonpanna längre. Det finns nämligen inget teflon kvar. Den nya pannan är underbar! Innan var jag tvungen att steka i massa fett och nu behöver man knappt ha på en tsk olja så går det utmärkt. Äggen blir hela och smakar ägg istället för fet olja.

Jag har gått och suktat efter en ny panna i flera månader och häromdagen så insåg min svärmor att jag behövde en ny så hon gav mig en hon nyligen köpt. Det var väl snällt!
Eftersom jag älskar att gå och kolla på kökstillbehör så kan jag nu börja drömma om andra saker att förgylla mitt kök med. Det finns ju så mycket köksbehör som man bara “behöver”.

För att min nya kärlek ska hålla så kommer jag att ta hand om honom på bästa sätt.

En sån här kärlek måste man vårda ömt.