Inte bara mat

Nej det är inte bara mat som rör sig i Lindas huvud. Det rör sig en massa andra saker också. :) Fast mest mat det måste jag ju erkänna.
När jag inte lagar mat så bloggar jag och när jag inte gör det så fotar jag gärna eller skriver. Och nu har mitt skrivande gått till andra former än mat också.

Daily Power Walk heter den nya bloggen som jag nu kommer att skriva om mat och fitness på varje dag. Det kommer tips om hur man motionerar och tar hand om sig själv. För om vi inte tar hand om oss vem gör då det?
Ni är välkommna dit liksom till mina andra bloggar. Jag ber er dock ha överseende med DPW för tillfället eftersom designern varit på semester, de andra uppdateras inte så flitigt men det ska det bli ändring på.

Jo glöm inte Cyberkocken i helgen, Karin håller i trådarna och det är skaldjur, chili, citrus och jordärtskockor som gäller denna månad. Om jag hinner så slänger jag ihop något men antagligen så står jag över denna helg. Tyvärr för jag har verkligen sett framemot det.

Ha en trevlig Helg!

Andra bloggar om: , , ,