Det är varmt

Det är varmt i Brasilien just nu. Medel ligger på 27-30 grader varje dag. de senaste dagarna har det varit lite kyligare påmorgonen och imorse var det så kallt att jag satte på Choriço en tjocktröja. Den har han definitivt tagit av sig nu när det är jättevarmt ute.

Att det är varmt är ju skönt men det beror också på vad för aktiviteter man sysslar med. Jag som sitter inne och skriver vid datorn lider inte av det men om en timma ungefär så kommer jag svettas betydligt mer. Det är nämligen dags att hämta sonen på dagis. På hemvägen går vi alltid uppför en lutande gata och att dra en vagn med en 15kilos unge i 30grader, ja då blir man varm! Det tar bara ca 15 min att komma hem men när jag kommer hem så är jag helt slut.

Första veckan när dagis började så gick vi hemåt, då blev jag inte varm. Men, det tog evigheter att komma hem! Sonen skulle kolla på allt och gick sakta! Eftersom jag har andra prioriteer i vardagen än att gå i varm sol så bestämde jag att det fick bli vagnen igen. Om inte annat så är det ju bra motion.

Men jag klagar inte, jag tycker det är så skönt så.
Det är härligt att kunna sitta på baksidan och dricka en kall dricka och njuta…