Reflektioner

Bloggportalen har genomgått en förändring. Numera under ledning av Sigge men ägd av Aftonbladet. Nu är den lite mer uppiffad och det är lite roligare att kolla in där.

Själv har jag varit med ett bra tag nu men jag vet inte vad som är fel efter uppdateringen för numera så kommer man inte direkt till min sida om man trycker där även om man borde det. Ja jag har klistrat in koden som finns där… Men inte som det står på bloggportalen utan efter det nya bloggersystemet.. jag får nog utforska o se vad som händer om man gör som de säger. Om det nu går.

Jag brukar kika in där lite titt som tätt för att se hur placeringen ligger till och det gjorde jag nu imrose också. Jag har placerat mig i följande kategorier: Mat & Dryck, Resor och Svenskar i utlandet för de tycker jag passar bäst. Även om det är lockande att byta till fotografi än resor men jag ligger ännu i lä mot de riktigt duktiga fotograferna där… :)
Det är under mat o dryck som jag ligger sämst till dock. Så jag tänkte jag skulle kolla in de sidor som ligger bland de bästa och det är intressant at se att det förekommer få, vad jag såg, inlägg om mat och dryck. Dessa sidor får då en bra placering för att de handlar om andra saker. En blogg var väldigt privat tyckte jag o handlade om helt vanliga saker vad man gör en eftermiddag. Intressant.

Högst i ledningen ligger Konsum, där skrivs det om vad som händer i en närbutik. Kul att läsa men det är nog mer Humor än mat tycker jag.

Det finns bra matbloggar och många kämpar för att komma högt upp i toppen, må hända att jag inte ligger högst upp men så är min blogg inte lika dan som Ilvas Agliolio heller.

Matbloggs killarna skrev häromdagen om Sveriges bästa Matsiter.
ICA kommer på 19e plats??
Jag säger som killarna: fram för mera matsidor! Alla äter ju, äta bör man! och flera gånger om dagen! Det finns så många bra sidor om mat så det borde ju eg inte vara så svårt.

Det är bra att bloggportlen finns tycker jag, helst skulle jag se att det fanns flera faktiskt…