Nytt år, Nya tag

Hoppas ni hade ett bra nyår!
Här var det fest på gatan hos grannen mittemot och vi stod på baksidan av vårt hus och dansade och kollade på fyrverkerier. Inte så illa tycker jag.

Jag bestämde mig för att göra tortillabröd igår igen. Trots att jag bestämt mig för att aldrig mer göra det. Och nu bestämde jag att det verkligen är sista gången.

Snälla är det någon som kan ge mig ett enkelt recept på hur man gör tortillas utan att behöve knåda som sjutton och få ont i händerna?? Detta är en allvarlig vädjan om hjälp, jag älskar tortillas och de finns inte att köpa så man måste göra dem själv om man ska göra dem. Problemet jag har är att få till degen. Det är helt omöjligt och jag får jätteont i händerna och blir helt slut efteråt. det måste ju finnas något lättare sätt för annars så hade mexarna ju inte ätit det varje dag!? (Från början menar jag, nu msåte de ju ha någon hjälpmaskin av ngt slag)
Så snälla, är det någon som kan hjälpa mig??
Igår var jag så duktig att jag t.om lyckades få till riktigt majsmjöl så det blev hälften vete hälften majsmjöl. Gott!

Jag har knåpat ihop en liten enkät för att få reda på vad ni som läser vill se mer utav här på bloggen. Jag skulle uppskatta om ni svarar på enkäten även om ni inte är ”s.k trogna” läsare.
Enkäten kommer att vara aktiv i en vecka, fram till 7 Januari då slutresultat meddelas.

Enkäten hittas i sidbaren och kommer tas bort den 7:e Jan.

Tack så mycket!
Än en gång: Gott Nytt År!