Muita obrigada!

Under 2006 så har det kommit paket till mig från hela världens kanter. Det har dykt upp paket med det ena än det andra från sverige, schweiz, england, frankrike, spanien, peru, usa, canada, israel och scotland. (har jag glömt något så säg till).
Tack vare dessa paket har jag b.la; kunnat läsa bra böcker, druckit gott te, bakat saffransbullar, bakat pepparkakor, strö på pärlsocker på kanelbullarna, lyssnat på svensk julmusik och kryddat min mat godare.

Alla paket har varit otroligt uppskattade vare sig små eller stora.

Om man skickar ett paket till mig så kan man vara säker på att det absolut uppskattas!!
Jag önskar jag kunde skicka tillbaka till alla och kanske en dag jag får chansen att göra det.

Tusen tack! Muita obriga, muchas gracias, danke schön, merci, thank you very much!