Att bo i Brasilien

Lite om hur det är att bo i Brasilien har jag skrivit om här.

Uppdaterat, nu fungerar det.

Comments

 1. Hej Linda!

  Jag sitter i valet och kvalet att flytta till Brasilien (Rio)tillsammans med min brasilianska pojkvän, men är orolig över hur det kommer lösa sig med jobb och sånt eftersom jag inte pratar språket. Kanske jag kan jobba som engelska lärare, då jag bott i USA i flera år. Vet du om det är svårt att få jobb och att få visum? Jag har hört att man kan åka på sk. flickväns visum i upp till 2 år, men vet inte om det är sant. I annat fall får man väl gifta sig. Vore intressant att få lite feedback från en svensk som är bosatt i Brasilien!
  Tack! Malin

 2. Brazilian Linda says:

  Till Malin och övriga Brasilien intresserade:

  Snälla maila mig istället, då är det lättare för mig att ge råd.

  Malin:
  Nåt flickväns visum har jag aldrig hört talat om faktiskt men vem vet… Pratar du Eng så kan du nog få jobb som Eng lärare. De gillar utländska som pratar Engelska. Hör av dig via mail!