Litet julbord…

Hos oss var det ett pyttelitet julbord och inte alls i klass med Lisa och hennes matälskande familjs julbord.
Jag gjorde vörtbröd igår av en kryddmix jag fått från Sverige och med öl som degvätska. De var lite svårt att lösa upp kryddorna dock tyckte jag men till sist så blev det rätt.
Brödet blev jättegott! Tyvärr så har jag inte lyckats få de andra i familjen att smaka det men se då blir det ju mer över till mig :)
Skinka blev det också. Utan termometer så får man gå på känn och skinkan blev väldigt god även om den skulle kunnat stå inne ett tag till. Jag gjorde köttbullar till också för jag var lite orolig att skinkan skulle ätas upp i ett nafs utav de två extra besökandes vi hade vid vårt lilla julbord. De två extra bestod utav en bror och morbror till maken och för dem var det inget julbord utan en vanlig middag.

Frukosten idag bestod såklart utav vörtbröd med skinka ovanpå.
Alldeles utmärkt!

Idag är det jul här och vi ska hem till svärmor och äta kalkon. Får se om det kommer några släktingar till maken och hjälper till att äta.
Själv har jag ätit så mycket kött denna veckan att jag nog ska bli halvtidsvegetarian. Ja eg så är jag redan det eftersom ajg föredrar att äta vegetarisk eg. En vegetarisk jul nästa år kanske?