Maior

Ja nu är guavaknopparna större, nu är det inte några knoppar längre utan frukter. Snart så kommer det att ramla en massa guava och då kommer jag stå där beredd att göra sylt och kräm!
Guavakräm gjorde jag förra året och det är jättegott! Uppskattat av barnockså, vilket är ett plus.
Idag är det varmt och skönt, det blåser lite vindar lite då och då som friskar upp. Jag har varit till affären och köpt lite svartpeppar. Jag kan inte leva utan svartpeppar och denna gång köpte jag hela korn som jag ska mala tillsammans med rosepeppar o ev vitpeppar.

Livet är lugnt och stilla och jag njuter av att bo här och att ta hand om min familj.
Man ska ta vara på de nära och kära. Ibland glömmer man det i allt stress. Här så tar man det lugnt, det är sällan man ser någon stressa.
Igår promenerade jag till jobbet, det tog en timma ungefär. Det var härligt att ta en ordentlig promenad. Lite trött blev jag eftersom det var mitt på dagen och 30+ grader och jag inte gått så mycket på ett tag.
Jag önskar jag hade någon som jag kunde ta promenader med, tyvärr så är maken noll intresserad av promenader. Fast nu fick han ju gå från jobbet två dagar i rad när bilen var sönder. Bra! Om han bara kunde förstå att han bör fortsätta gå också. Kanske inte så långt men lite iaf. :)

Nu ska jag fortsätta att njuta utav dagen och gå och sätta mig och läsa en bok under skuggan av guavaträdet…