Depois

Veterinären, som är min elev, kom och kollade på lilla Tjolippa och konstaterade att det antingen var stukat eller brutet men att vi var tvugna att röntga för att vara säkra. Röntgen var på andra sidan stan i en helt annan klinik och kostade extra. Där konstaterades det att det var brutet på snedden. Så det var lite extra komplicerat tydligen. Jag fick valmöjligheterna att antingen sätta en skena eller en sorts ¨spik¨ i benet så det skulle sitta fast ordentligt. Båda valen var otroligt dyra men min snälle veterinär hjälpte mig och sa: jag gör det åt dig, dvs sätter en skena.
Så vi åkte till hans klinik och lilla Tjolippa sövdes ner. Jag stod där som en hönsmamam och kollade att hon andades ordentligt och blev lite rädd när hon började rycka på huvudet. Men det var helt normalt fick jag intygat.
Det hela var över relativt snabbt och det var bara att åka hem, lämna Tjolippa i badrummet och åka och jobba.
Jag måste erkänna jag var lite orolig under kvällen när jag jobbade, men när jag kom hem så såg jag att hon var helt ok.
Lika ettrig som vanligt :)
Det var inte lätt för veterinären att undersöka henne eller röntga, de var tvugna att sätta på henne munkorg för hon är en liten argbigga :)


Ja efteråt så ser man så här ynklig ut….
Depois: efteråt