Zimbro


Jag var som ett litet barn i godisbutik i lördags. Jag lyckades äntligen övertyga mannen att vi skulle åka till standens utlandsbutik. Som visade sig vara som en saluhall. Där fanns flera st olika affärer som en himmel för matfantaster. Jag gick omkring och kollade på allt! Maken travade på i snabb takt och förstod inte alls min lycka. Jag lyckade hitta couscous! Priset variererade från 15 reais till 10 reais.
Himmelriket öppnade sig när jag steg in i en butik somhade billig couscous, billig pesto och en massa kryddor! Där hittade jag enbär från Frankrike och stjärnanis från Kina. Samt rosepeppar. Därför så blev jag inspirerad av att använda det till Cyberkocken.
Jag hittade en massa olika roliga bönor också och Quinoa. Det var första ggn jag såg quinoa här i Brasilien. Men tyvärr så hade jag inte så mycket pengar med mig så det blev bara ovanstående produkter. Egentligen räckte inte ens pengarna till det men jag tror att maken såg hur lycklig jag var och därför gav mig mer pengar. :) Om jag åker igen så ska jag ta med mig dubbelt så mycket.
Jag gav förtjusta små utrop i köket när jag stod och lagade maten till cyberkocken. Den här maten är absolut den bästa jag ätit på länge! Det dröjer nog inte länge innan det blir fler såna här rätter.
Jag kan säga att den där jordgubbs & enbärsglassen…den kommer jag göra inom snar framtid igen nu när det är varmt.