Torta de Limão

Bloggen har vilat denna vecka och jag har ägnat mig åt att bara njuta utav livet. Utan måsten. Det är så lätt man blir fast i allt man Måste göra. Nu ska jag gå iväg och hitta på en kaka. Vad för kaka vet jag inte, ska se om jag kommer på något nytt spännande recept, men kanske det blir en vanlig mjuk pepparkaka.
Men er bjuder jag på enkel Citron tårta.
Kondenserad mjölk har jag fått informerat finns på de flesta välsorterade butiker om man bara kollar lite extra.

Små Citron Tårtor

9,5dl mjöl
2,4dl socker
3 äggulor
12msk smör
2 citroner
1 burk konsenserad mjölk
Vispgrädde

Gör så här:
Blanda mjöl, socker, äggulor och smör. Tillsätt skalet utav en citron. Blanda till fast deg, häll i små formar, lämna plats för garneringen. Ställ in i ugnen i ca 15min 150grader.
Blanda saften utav em citron med den kondenserade mjölken, blanda väl. Lägg på de små tårtorna och garnera med grädde. Garnera med mer citronskal.