Borttappat

Jag har tappat bort några personer och tänkte att kanske någon snäll läsare kan hjälpa mig hittta dem?

Kan någon hjälpa mig hitta Dansande Malin Andersson, vars föräldrar bor i Varberg. Malin är gift med en engelsman J och har en lite son även han med initialen J. De har bott i Danmark eller bor fortfarande där? Malin dansar och har bla medverkat i Cats i London.
Jag har tyvärr förlorat all kontakt med de jag känner i Varberg och kan därför inte be någon själv. Men jag kan ge utförlig beskrivning på hur man hittar hennes föräldrar. ( Jag hittar inte den exakta adressen men vet vart de bor)

Jag har även tappat bort en del andra personer som det gör mig ont att ha förlorat kontakten med. Men tyvärr så är det så att när man blir utlandsboende så blir man ibland väldigt isolerad och därmed förlorar man sina vänner. En del säger; avstånd spelar ingen roll. Det gör det visst det. Och är man otroligt dålig på att skriva brev, som jag, så är det ännu lättare. Mail: inga problem även om jag kan vara lite slö där med… :)
Men jag försöker, det kanske dröjer men nog 17 hör jag av mig.

Det som är svårt är att känna sig totalt betydelselös för någon man stått nära och saknar.