Dags att rösta!

Så här dagen efter så kan jag ju ge mina funderingar kring Cyberkocken.
När jag såg att det i ingredienserna ingick räkor så blev allt genast mer komplicerat. Visserligen kan man erätta det man inte tycker om men jag vill helst att det ska var så snarlikt som möjligt. Men det blev ingar räkor inköpta så då tog jag det enda jag hade hemma, tonfisk på burk. inte så värst spännande men… man tager vad man haver.
Först gjorde jag en annan variant med ris men det blev inte alls som jag ville så då bestämde jag:
Brazilian Linda goes italian!
Och det blev italiensk för (nästan) hela slanten med inslag av Brasilien.

Jag ville hitta en spännande kryddblandning att experimentera med.. och hade kardemumma och kanel i tankarna. Så då blev det Kardemumma Ricotta med Kanelkokt Passionsfruktsås. Och det blev ljuvligt!
All mat blev faktiskt väldigt gott. Godare än det ser ut på fotot måste jag säga. :)

Det tog ett tag innan jag kom ihåg hur kameran fungerar måste jag erkänna.. hmm.. skulle jag bli fotograf en gång i tiden? Det var 10 år sedan.. men det sitter nog där i bakhuvudet.. för sen kom jag på finessen… :)

Så om min mat föll någon i smaken så får man väldans gärna Rösta Här!

Se så.. iväg och rösta med er nu… det finns 8 otåliga finalister som väntar :)