Belissima

Idag är det sista avsnittet av ¨Belissima¨. Det vill säga kvällsserien som går här. A novela das 8(oito). Varför det heter 8 serien vet jag inte eftersom den visas kl 9.
När jag kom hit så var det ¨Senhora Do Destino¨, ödets kvinna eller nåt sånt.. En superbra tv-serie! Sedan var det ¨America¨, som handlade om brassar i Amerika. Och efter det så började Belissima. Varje tv-serie håller på i några månader. Tror Belissima har visats sen i december eller nåt.
Dessa tv-serier är absolut de bästa jag sett!
Här vet de hur man gör bra tv! Globo, som är den absolut störta tv kanalen, är otroligt bra på att veta vad publiken vill se och att sända bra program. Skådespelarna är väldigt skickliga, journalisterna väldigt proffesionella. Allt uttänkt i minsta detalj.
De andra tv kanalerna, SBT, Rede record och Band, är inte alls lika populära eller har lika bra program. Rede Record är på stor frammarsch och kommer som nr 2.

Sedan finns det ju lokala program som sänds också. De är absolut inte bra! Vissa förstår jag inte att de sänds överhuvudtaget för kvaliteten är så dålig!
Ett program som alla i stan känner till och 99% ser på är ¨Camargo¨, programledaren heter Carlos Camargo och programmet Brasil Urgente. Det är ett polispogram som tar upp alla otrevliga saker som händer i stan. Vem som blivit skjuten, droger ja vad det är som händer. Det verkar som att de flesta är beroende av detta program. Själv undviker jag det om jag kan. Inte för jag vill blunda för det som händer, jag är helt enkelt inte så intresserad, jag vet vad som händer ändå.

Ja jag undrar vad som kommer hända idag i Belissima, spänningen är olidlig!