Uppvaktad


Det sitter flera herrar på rad utan för grinden. De går av och an och väntar dåligt genom regn och rusk. Det var ett hemskt väder i förrgår men den trogne gentlemannen gick inte sin väg.
Ja det är inte jag som blir uppvaktad utan Jade, ena tiken.

Fortfarande förkyld och inatt vaknade jag av att ena ögat var igenmurat. Undrar om jag dragit på mig någon ögoninfektion. Kliade hela dagen igår och är fortf irriterat. Är det inte bättre imorgon så får jag väl gå till Drn. Fast jag har nån lösning som jag baddar rent med som ska hjälpa så jag försöker med det så länge.

Sonen kläckte ur sig ett rent : E meu! igår. ( Det är min!)
En sekund efter: E minha! ( De är mina)

Mamma och Pappa: kollade chockat på varandra och blev superglada!
Det kommer fler och fler ord nu. Skönt.
Vi har inlett operation Torr nu också. Nu ska väl ungen bli blöjfri :)

Och jag har planerat månadens meny. Men den lägger jagut en annan dag. Det är budget meny som gäller denna månaden så det var att knåpa ihop en billig meny. Budget för jag vill kunna lägga pengarna på annat än mat. Finns andra saker vårt hus behöver denna månaden.

Nu måste jag gå och badda ögat igen.

Jo just ja, sveriges national dag idag! Hänger inte med på sånt längre.. :)
Tjing tjing.