Tjock Dimma

Det ligger ett tjockt lager dimma över himlen. Det ser mörkt ut och antagligen kommer det att regna.
Den onda cirkeln tar aldrig slut och nu så har jag dragit på mig öroninflammation också. Så det var att knata iväg till farbror Dr:n igår och få antibiotika och diverse hostmediciner etc. Hoppas nu jag blir frist, det är väldigt deprimerande att vara sjuk ska jag säga.

Matlust? Hmm vad är det, minns inte när jag var hungrig sist. Inget smakar nånting och jag har totalt noll lust att laga mat så det blir improviserade maträtter var dag.
Men jag hoppas att jag får tillbaka smaken snart så jag kan laga något gott. Är väldigt trist att inte laga mat.

En sak jag dock fått beroende smak på är att hacka jordgubbar och bananer och ta saften av en citron och hälla över, på med socker och gärna lite grädde. Underbart gott! Och vitaminrikt :) Perfekt när det är varmt också, vilket det inte är här men…

Ja och så återstår frågan, vann sverige? Sitter och försöker luska ut svaret i expressen men än har jag inte hittat det. Själv hann jag inte jag inte kolla på slutet av matchen.

Ja annars går livet i sin gilla gång, jag ska ta mig ur sjukdomsträsket snart och bli lite mer aktiv.
Men tills dess.. ha det så bra!