En ond cirkel

Det verkar som vi hamnat i en ond cirkel. Jag är sjuk, har inte jobbat på två dagar och var till Drn igår för jag har ont i bröstet. Men det var ingen fara sa han, jag är bara väldigt täppt i näsan och det påverkar halsen.
Igår fick sonen feber och hade det hela natten, jag gick nog upp minst 30 ggr under natten för att ge honom vatten och det är ingen underdrift.
Mannen snörvlar han också och har fått stränga order om att ta all medicin han kan för att inte bli sjukare.
Det är vid såna här tillfällen man skulle ha ett stående lager blåbärs eller nyponsoppa hemma.

Så idag är sonen hemma, just nu sitter han och kollar på Grodan Boll & Kalle Stropp. Tack o lov så ställer svärmor upp och tar hand om honom på em för idag Måste jag åka och jobba även om det hade varit bäst att vara hemma. Här blir man ivägskickad för mindre så vill jag behålla jobbet kan det ju vara bra att åka dit :)
Veckans meny har inte alls blivit som den skulle, utan väldigt improviserad… huvudsaken är ju att man äter :)

Nu ska jag dricka upp mitt mynta- ingefärste…