Brasilien Vinner!

Ja just nu smälls det smäller och skriks på den annars totalt tomma gatan.

Brasilien 3 – 0 Ghana!

Det återstår knappt 10 min av matchen så om inget oförutsett händer så har Brasilien vunnit!

Brasssarna är ju som tokiga i fotboll men idag så fick inte mannen ledigt som de andra dagarna. Men på gatorna är det tomt tomt. Affärerna är stängda vilket gjorde att min plan att passa på att göra Spenatlasagne totalt föll i kras.

Igår fick jag ett stoooort paket! Innehållande en massa roliga saker till sonen och en massa goda kryddor och blandningar till mig. En av pasta blandningarna komemr nog användas idag eftesom det inte blir någon lasagne. Ibland är det gott att äta lite ¨halvfabrikat¨, liksom lite ovanligt när man nästan aldrig gör det.
Tack för paketet!

Det är nog den kallaste dagen på länge här idag. Vilket gör att mitt bröd tar evigheter på sig att jäsa. Men slutresultatet blir nog bra iaf. Det var ju ett tag sedan jag bakade bröd nu eftersom jag vart sjuk så mkt.

Herr Liten även kallad Choriço har nu en egen liten blogg där vardags händelser ur en 2,5 årings värld tas upp.

Brödtajm..