Terror i Sao Paulo

Ja eller i Brasilien ska man väl säga. Det går vilt till just nu. Fångarna gör uppbrott och polisen attackeras. Ja civia med för den delen. Tack o lov så ahr det inte spridit sig till vår del av landet. Allt började i Sao Paulo och har sedan spridit sig till andra stater.
NU ska politikerna införa hårdare straff. ??? Lite sent kanske, men bättre sent än aldrig? Fångarna organiserar mkt brott genom att de får ha mobiltelefon i fångelset, helt otroligt tycker jag. Ett vanligt brott är t.ex att de ringer till någon och säger att deras son, mor, etc etc blivit kidnappad och kräver en hutlös summa pengar. När personen säger de inte har pengar så säger de att de vill ha telefonkort. Såna där betal kort till mobilen. Jag har inte riktigt hajat hur det fungerar men det gynnar fångarna iaf. Självklart så har de inte kidnappat någon alls, utan det är bara väldigt bra planerat.

Annars så är det fortfarande kallt, det kommer det ju var några månader nu så.. På dagen blir det varmare men sen blir det kallt igen. Man vet inte hur mkt kläder man eg ska sätta på sig.

Jag har börjat jobba ännu mer nu, eftersom jag tagit över en till grupp på skolan. Så nu har jag inte mkt tid över för nåt tycker jag. Hela veckan har jag sprungit runt som en yr höna. Men jag gillar det så det är kul.

Ja och nu är tiden knapp så jag msåte springa och göra mig iordning. Måste städa lite mer först bara .. :)

Jo jag vill passa på att slå ett slag för att ni ska äta ur naturens skafferi. Kolla lite runt om kring och se allt ätbart du kan finna. Google är din vän, sök och du finner massor av recept och ideer. Sök t.ex på kirskål och du får upp massor med förslag.

Några recept sidor på hur du kan använda ogräset i matlagningen: Mat ur naturens skafferi,
Handbok för vardagsekologi. Annars kan man ta sig en tur till biblioteket där det finns flera bra böcker i ämnet ätliga växter.

Här finns det ju också en massa ätliga växter, jag måste bara ta reda på vilka :)