Matlust

Ja jag har matlust men ändå inte. Tiden rinner igenom mina fingrar och jag hinner inte känna kreativiteten flöda genom mina matådror. Kan bero lite på att jag är sjuk också. Är dunderförkyld, botar mig med te av färsk mynta. Gott är det iaf och påminner om när jag satt på Arabesque i London och drack Mint Tea. Arabesque är en trevlig liten restaurang som låg 2 min ifrån mitt hus. Billig och god libanesisk mat. Trevlig inredning hade de också, vilket bidrar till den trevliga upplevelsen. Det var det självklara valet för mig och mina vänner om vi skulle gå ut och äta en bit i närheten av var vi bodde.
Här finns det arbaiska snabbhak, men inget jag undersökt vidare. Ska dock finnas nån fin restaurang men än så länge har vi inte kommit dit.
Jag längtar så tills nästa torsdag då vi ska till La Tacaria. det råder delade meningar om att ägaren är mexican och jag hoppas innerligt att det är sant. Min önskan är att få en samtalsstund med honom och diskutera mexicansk mat. Nu kanske jag inte är nåt proffs direkt på mexicansk mat men lite vet jag ju iaf, har ju ett stort härligt PDF document med över 133 recept och mer än hälften är väl mexicanska recept. Den största frågan är: Hur gör du torillas? vete eller mjöl? Hoppas han svarar mjöl :)
När vi diskuterar mat på jobebt så kollar de förundrat på mig. De tycker jag borde ta och följa mitt hjärta och öppna ett fik eller restaurang. ¨Mina ögon lyser när jag talar om mat¨ fick jag höra. Trevligt :)

Själv så känner jag nu att en förändring behövs göra i mitt matlagande. För min egen del. för min egen del så kommer jag äta mer och mer vegetariskt, eller gör det väl redan ska jag tillägga. Visst en köttbit då och då gå väl. Jag gör det inte för att jag tycker att det är synd om djuren utan för att jag känner det fungerar bäst för mig.
Jobbigt bara om man ska äta hos någon annan. Här är det inte så många som är vegtarianer, jag har då aldrig mött någon. Och nästa torsdag så blir det såklart ett undantag. :)
Det ska bli en utmaning att laga god mat och få mannen att äta av den, fast jag har inte så stora förhoppningar om det. Får nog laga kött till honom.

Nu är det dags för dagens första mynta te. Kaffet kommer ju först… :)