Nya dagar

Ja nu är det nya dagar.
Datorn fick fjutt och fugnerade inte så bra så vi var tvungen att lämna in den på service. Utan dator fungerar inte Linda så det var inget tal om saken. Ja inte bara för nöjes skull utan för att jag jämt använder den för att förbereda lektioner osv. Så det har varit nån v utan dator.
En nyhet är att A har börjat på dagis! Det var hans första dag igår och det verkade ha gått bra. Idag måste han stanna lite längre än igår eftersom jag inte kommer ha tid att hämta honom men det går säkert bra. Det är nog jättebra och skojjigt för honom att få leka med andra barn. Även fast han bara gick 4 timmar igår så somnade han som en stock på kvällen. Idag kommer farmor hämta honom istället.

Jag fick en bok på posten och måste bara rekommendera den!
Det är en pocket bok som heter:
Tisdagar med Morris ( Tuesdays with Morris) av Mitch Albom!

Det är en jätte bra bok som tar upp många tänkvärda aspekter ur vår vardag. Det handlar om visdom och erfarnhet, en lektion i konsten att leva.

Jag fick den av en god vän som jag vet väljer väldigt bra saker när hon ger något åt mig och denna var perfekt! Mkt tänk värd och fick mig att tänka på en del saker i mitt liv och hur man kan ändra på det.
De är en väldigt lättläst bok som jag sträckläste.184 sidor.
Rekommenderas!! ( En sann berättelse kan tilläggas)

Det har varit några fattiga veckor här och inte förbättrades det av att mannen igår var tvungen att spendera 100 reais på en ny motor till bilen. Den andra fungerade inte längre, detta märkte vi när vi var tvugna att knuffa på bilen igår morse för att komma iväg. Men jag hoppas dagarna till mars går fort, kanske får jag några kr då.
Men jag ser det som en sport att klara ekonomin, man får inte bli deppad för det!
Om det är någon som behöver ekonomi tips, kom till mig! :)
Jag försöker få maken att gilla vegetarisk mat lite mer, det går så där.. han gillar ju inte grytor och så där tyvärr. Men han gillar mina lins och bönbiffar! :) Alltid nåt.

Ingen rast ingen ro, nu måste jag gå och fixa lite till innan det är dags att gå.
Tjing tjing!