Chipa & Rolling Stones

Det har varit lite lugnt på blog fronten den senstae tiden. Så mkt som händer att jag själv inte hinner med.
I helgen lyckades jag matförgifta oss, hur vet jag inte riktigt men det måste varit köttfärsen eller paprikan jag hade på pizzan. Vi blev jätte dåliga på em, har aldrig känns mig så svag som då. Kunde inte stå upp eller göra nånting och ville helst av allt ha dropp. Tecken på hur dålig jag var eftersom jag eg inte alls vill ha det!
Men väl på söndagen efter lite mat i magen så blev vi bättre och på måndagen var vi så gott som återställda.
I måndags började min första lektion också. Konversation. Kom bara en tjej, väldigt trevlig. Vi har kommit fram till att vi gillar samma sorts musik (metal), skoj. Roligt att prata med någon som gillar det, det var länge sedan jag hade en metal diskussion. Bland blöjor och smutsiga kläder blir det inte så mtk sånt. :)

Sedan har jag haft en lektion varje dag, förutom idag, avancerade klasser, och imorgon ska jag ha en till i 3 timmar!
Så nu börjar det rulla på, det är mkt att göra dock. Måste planera allt. Inte så lätt alltid. Men n så länge går det bra. Dåligt väder har det dock varit hela veckan.

Det går bättre och bättre för A på dagis. Han gråter visserligen lite fortfarnade. Och igår var det min tur. Jag grät när jag lämnade honom och grät i telefonen när jag ringde för att höra hur det går för honom. Men det går bättre och bättre och han grät inte alls mkt igår sa de så vi får hoppas det blir bättre. Det är väl inte lätt för stackarn att var ifrån mamma.

Jag har upptäckt något nytt. Chipa.
Det är ungefär som ostbröd, jättegott! Tyvärr så säljs det inte i alla affärer och inte alla tider. Så man får leta efter det. Tydligen är jag inte ensam om att leta efter det och fråga, folk ringer till affäerna för att höra att de kommit. Och de kommer inte förrän kl 16.30! Hmm dum tid.

The Rolling Stones har landat.
De kom i natt vid 3 tiden och ska imorgon ge en stor konsert för 1 miljon pers ungefär på stranden Copacabana i Rio. Det sänds på tv så det ska jag kolla på.
U2 ger en konsert också nästa vecka. På samma ställe, också tv sänt.
Sedan är det Carnaval!!! Samba!
På tvn visas det halvnakna samba damer så att man ska komma in i stämmningen i tid. bra det här med karnevalen, man får ledigt några dagar. :)

Nu blir det till att planera inför nästa vecka!